FAQ

Website & Hosting

Mijn website is traag / langzaam

Verschillende oorzaken
Een trage website kan veel verschillende oorzaken hebben. Wellicht heb je een langzame internet verbinding. Wanneer dit niet het geval is, kunnen er andere oorzaken meespelen. Hoe snel is de server waar je website op wordt gehost? Daarnaast kunnen het gebruik van grote afbeeldingen, zware scripts, en bepaalde plug-ins de laadtijd van je website behoorlijk beïnvloeden. Wil je graag je website en / of de snelheid daarvan optimaliseren? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wat is het verschil tussen domeinnaam registratie en hosting?

Wél of geen website
Een domeinnaam is een web-adres wat je kan laten registreren, zodat niemand anders met dit domeinnaam vandoor kan gaan. Voorbeelden van domeinnamen zijn bijvoorbeeld deplaatselijkevoetbalvereniging.nl of delokalekrant.nl.
Een registratie van een domeinnaam voorziet nog niet in een website. Hiervoor ben je een aanvullend hosting-pakket nodig. Door het afnemen van een hosting-pakket kan je je eigen website draaien op het domein wat je geregistreerd hebt.
Uiteraard kunnen wij je helpen met domeinnaam registratie en supersnelle hosting van je website.

Mijn website geeft aan ‘Onbeveiligde verbinding’. Wat is dit?

SSL Certificaat
Een ‘onbeveiligde verbinding’ betekent dat je website nog gebruikt maakt van het HTTP protocol. Dit is een on-versleutelde manier van het opvragen van je website, waardoor het internet verkeer tussen de bezoeker en jouw website makkelijk te onderscheppen is.
Door gebruik te maken van een SSL-certificaat zal al het verkeer tussen jouw website en de bezoeker verlopen via een HTTPS verbinding. Dit is een veilige, versleutelde manier van het versturen van informatie over het internet. Hiermee hoef je je dus geen zorgen te maken dat informatie van betalingen of contactformulieren onderschept kan worden. Wel zo veilig.

Heeft u vragen? Neem contact op met Cloud24!

Ondersteuning 24/7

Kom je er toch niet uit? Geen probleem, daar zijn we voor.
Je kunt ons bereiken via één van onderstaande buttons!

088 – 244 0 244
Contactpagina

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK !

© 2014 – Cloud24 ICT B.V.

KvK:
BTW:
IBAN:
61625817
NL854418970B01
NL70INGB0006668674

Social Media

Reviews

Cloud24 scoort een 4.5 uit 5 op basis van 7 Klanten beoordelingen

Adresgegevens

David Livingstonestraat 3
7825AE Emmen

Google maps

Contact

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK !

Social Media