FAQ

PC – Server – Werkstation

Met je pc – server – werkstation moet je instaat zijn je dagelijkse werkzaamheden uit te voeren. Wanneer er echter problemen optreden, kunnen deze je enorm hinderen in je workflow. Daarom hebben wij enkele vragen alvast voor je beantwoord, zodat je nog sneller weer aan het werk kunt. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Mijn pc is traag. Wat kan ik hieraan doen?

Geheugen, hardware of netwerk probleem.
Een trage pc of werkstation kan verschillende oorzaken hebben. Wanneer dit enkel alleen bij het browsen op het internet of andere netwerk activiteiten wordt ondervonden, dan kan dit duiden op een netwerk probleem of een trage internet verbinding.
Wanneer je device ook bij uitvoeren van andere taken traag is, kan er iets anders aan de hand zijn. Een tekort aan geheugen of een beschadigde harde schijf zijn veel voorkomende oorzaken. Ook kan het zijn dat er een bepaalde applicatie draait op de achtergrond die je device langzamer maakt.
Voor een goede diagnose kun je het beste even contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat je machine weer vlot draait, en kunnen indien nodig ook direct het geheugen voor je uitbreiden en / of de harde schijf vervangen voor een SSD.

Mijn PC is vastgelopen. Wat nu?

Even wachten, of herstarten.
Een vastgelopen PC of werkstation kan verschillende oorzaken hebben. Reageert de machine (deels) nog wel? Dan is er vaak een bepaalde applicatie en / of onderdeel wat zorgt voor het vastlopen van de PC. Geduld is een schone zaak, en soms helpt het om gewoon eventjes te wachten. Een (tijdelijke) vastloper kan duiden op het  niet genoeg hebben van recources, zoals bijvoorbeeld beschikbaar geheugen. Ook kan (mis)configuratie van bepaalde software de oorzaak zijn.
Reageert je PC helemaal niet meer? Dan is er vaak iets anders aan de hand. Probeer de machine eerst opnieuw op te starten, om  te kijken of dit het probleem verhelpt. Mocht je na een herstart opnieuw last krijgen van een vastlopende machine? Neem dan even contact met ons op.

Mijn pc start niet meer op. Wat nu?

Opstartproblemen.
Erg vervelend natuurlijk, wanneer je PC of werkstation niet meer op wilt starten. Probeer het apparaat eerst eens van het netstroom los te koppelen, en na 1 minuut weer aan te sluiten. Heeft dit niet geholpen? Dan is er vaak iets anders aan de hand. Een beschadigd MBR / GPT record, hardware en / of driver problemen, of een beschadigde installatie van het OS. Met behulp van een installatie-dvd of usb stick kun je zelf nog proberen om opstartherstel uit te voeren. Kom je hier niet uit, of helpt dit niet? – Geen zorgen, onze specialisten staan voor je klaar.

Heeft u vragen? Neem contact op met Cloud24!

Ondersteuning 24/7

Kom je er toch niet uit? Geen probleem, daar zijn we voor.
Je kunt ons bereiken via één van onderstaande buttons!

088 – 244 0 244
Contactpagina

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK !

© 2014 – Cloud24 ICT B.V.

KvK:
BTW:
IBAN:
61625817
NL854418970B01
NL70INGB0006668674

Social Media

Reviews

Cloud24 scoort een 4.5 uit 5 op basis van 7 Klanten beoordelingen

Adresgegevens

David Livingstonestraat 3
7825AE Emmen

Google maps

Contact

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK !

Social Media